Hirdetés

Daredevil jogai hamarosan teljesen visszaszállnak a Marvelhez

|

Néhány hónapon belül újfent szabadon rendelkezhet a Marvel Studios Fenegyerek élőszereplős jelenlétéről.

Hirdetés

Óriási csalódás érte a Marvel rajongókat, amikor felbomlott a Netflix és a Disney egyessége, amelynek következtében olyan közönségkedvenc sorozatoknak inthettünk búcsút, mint a Jessica Jones, a Punisher és nem mellesleg a Daredevil. Eleinte még bizakodóak voltunk a sorozat jövőjét illetően, hiszen mind a készítők, mind pedig a nézők azon voltak, hogy ha egy másik platformon is, de elkészülhessen a folytatás.

Hirdetés

Aztán a Disney+ előretörésével a Marvelnél is átcsoportosult és egységesült a vállalati rendszer, ami többek között a Daredevilért felelős Marvel TV beolvasztását is jelentette a Marvel Studiosba. Keserédes mindez, hiszen egyrészt végre sorozatos fronton is elmondható lesz, hogy egy valóban összefüggő univerzum eseményeit követhetjük a továbbiakban, ugyanakkor jó eséllyel lemondhatunk megannyi szeretett karakter és színész visszatéréséről. Persze vannak, akik még mindig nem adták fel a reményt, így a #SaveDaredevil mozgalom például nemrég arra emlékeztette a rajongókat, hogy Daredevil jogai 6 hónapon belül teljesen visszakerülnek a Marvelhez.

"18 hónap telt el a Daredevil elkaszálása óta, ami azt is jelenti, hogy már 18 hónapja indítottuk útjára a #SaveDaredevil kampányunkat! Tudtuk jól, hogy hosszú út áll előttünk, de minden egyes nap új erőt ad számunkra Matt Murdock és a számtalan Daredevil rajongó, akik együtt küzdenek velünk! Reméljük gyorsan eltelik ez a maradék 6 hónap, amivel véget ér a Netflix 2 éves türelmi időszaka és aztán veletek együtt megmentjük a Daredevilt!"

A tévedések elkerülése végett, valójában a Marvel eddig is teljes egészében rendelkezett Daredevil és a Védelmezők jogaival, azonban a Netflixszel kötött szerződésük értelmében a sorozatok lezárásától számított 24 hónapon belül nem használhatják fel ezeket a karaktereket. Szerencsére a Marvelnek épp, hogy erőssége a távlati tervezés, így nem lenne meglepő, ha Kevin Feige fejében máris körvonalazódna, hogy hová szeretné beilleszteni ezeket a hősöket a 4. vagy esetleg az 5. fázis során. Az már egészen más kérdés, hogy például Charlie Cox vissza fog-e térni a szerepben, de annyi biztos, hogy sokan szeretnék, ha így történne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.