Hirdetés

Gazdára talált Deathstroke szerepe a Titans 2. évadában

|

A DC univerzum egyik legvagányabb gazfickója állja a Titánok útját a 2. évadban. Most kiderült, hogy melyik színész arcát rejti majd a narancs-fekete maszk.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint véget ért a keresés a Titans sorozat következő rezidens gonoszának nyomában. Deathstrokeot az az Esai Morales fogja életre kelteni, aki leginkább a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? szériából lehet ismerős. A hír annak a margójára érkezett, hogy nemrég megtudtuk melyik fiatal színész fogja alakítani Superboyt.

Hirdetés

Slade Wilson, azaz Deathstroke már a 80-as évek óta jelen van a képregényekben és éppen a Tini Titánok, azon belül is Dick Grayson nemeziseként mutatkozott be. Rajzfilmsorozatokban és videójátékokban már találkozhattunk a karakterrel, de az élőszereplős alkotásoktól sem féltik, hiszen a Zöld Íjászban Manu Benett keltette életre a karaktert, míg az Igazság Ligájában Joe Manganiello cameózott egyet a szerepben.

A Titants 2. évadában debütáló Wilsont a DC univerzum egyik leghalálosabb orvgyilkosaként ismerik. Hazáját szolgálva elit katona vált belőle a seregben, ahol aztán olyan kísérleteken esett át, ami emberfelettivé tette fizikai erejét, ám egyúttal elindította őt egy sötét ösvényen is. A családja számára csupán egy szerető férj és apa, ám a világ a rettegett Deathstroke-ként ismeri őt. Szolgálatait bárki számára eladja, aki képes eleget fizetni. Sosem hátrál meg a harctól és sosem téveszt célt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.