Hirdetés

Dokusorozat készül a Marvel új tartalmainak háttérmunkálatairól

|

Többek között a WandaVision, a Loki sorozat és A Sólyom és a Tél Katonája kulisszái mögé is betekintést nyerhetünk.

Hirdetés

Már a csapból is az MCU folyik, és a negyedik fázis beindultával ez továbbra sem lesz másképp. Van aki örül neki, van aki kevésbé, de el kell ismerni, hogy Feige-ék remekül üzemeltetik a szuperhős-tartalomgyártás fellegvárát. Bizonyítékul szolgál egy frissen bejelentett projekt, a Marvel Studios' Assembled (hivatalos fordítás még nincs, maradjunk annyiban, hogy "Egybegyűltek"), ami azért egyedülálló a palettán, mert egy háttérmunkálatokat bemutató dokumentumsorozatról van szó. 

Hirdetés

Az Assembled epizódjai során a stábtagok (beleértve a rendezőt és a főszereplőket) végigvezetik a nézőt egy részletes és tényfeltáró utazáson, aminek a keretében egy kicsit más nézőpontból is megfigyelhetjük egy-egy Marvel-produktum legyártását. A tervek szerint minden rész egy külön MCU projektre fog fókuszálni, kezdve a WandaVisionnel, de nem marad ki a Loki, A Sólyom és a Tél Katonája, a Fekete Özvegy és a Hawkeye sem (utóbbi kettőben már biztos, hogy Scarlett Johansson és Jeremy Renner is feltűnik majd). Így talán nem is meglepetés, hogy a részek megjelenése nem feltétlenül lesz rendszeres, hanem minden az adott sorozat/film debütálásától fog függeni. 

A WandaVision-epizóddal kapcsolatban már tudni lehet, hogy a kreatív munkacsoportok, a mellékszereplők, mint például Kat Dennings, Teyonah Parris és Randall Park mellett Elizabeth Olsen és Paul Bettany is közre fognak működni. Különös hangsúlyt kap többek között majd a sitcom-koncepció miértje, és, hogy a színészek hogyan élték meg azt, hogy élő közönség előtt kellett leforgatni a jelenetek számottevő részét. 

A WandaVision kulissza-epizódja március 12-én jelenik meg a Disney+-on.   

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.