Hirdetés

Megérkezett a Fekete Özvegy első szinkronos előzetese!

|

És Scarlett Johansson mellett Budapest is komoly szerepet kapott benne...

Hirdetés

Nyár végével szinte rádiócsend köszöntött ránk a Marvel Studios háza táján, miután a Végjátékkal és a Pókember: Idegenbennel lezárták a harmadik fázist és a San Diegó-i Comic Con, valamint a D23 keretein belül felfedték a negyedik fázisra tervezett projektjeiket. Azt persze már korábbról is tudtuk, hogy következő filmjük a Fekete Özvegy lesz 2020 májusában, amivel testközelből is  találkozhattunk a budapesti forgatások alatt. 

Hirdetés

A film cselekménye az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időszakban játszódik majd, fókuszban Scarlett Johansson Natasha Romanoffjával, aki kénytelen szembenézni múltbéli szellemeivel. A kedvcsináló az Amerika Kapitány: A tél katonájához hasonló komorabb, kémfilmeket idéző hangulatot áraszt, amiről a Bourne vagy az újhullámos Mission: Impossible filmek jutnak eszünkbe.

Fekete Özvegy karakterén túl egy másik kémnő, Yelena Belova is feltűnik Florence Pugh alakításában (Fehér éjszakák, Kisasszonyok), valamint a Stranger Things-es David Harbour és Rachel Weisz (A múmia, A kedvenc) is szerepet kapnak majd. A film (egyik) gonoszaként a fotografikus reflexszekkel megáldott Kiképző (avagy Taskmaster) fogja megkeseríteni a főhős életét, akinek a személyét egyelőre gyanúsan nagy homály fedi.

Szinkronos:

Feliratos:

A film hazánkba 2020. április 30-án érkezik és vélhetően az utolsó élőszereplős Marvel szerepe lesz Scarlett Johanssonnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.