Hirdetés

Fontos szerepben csatlakozott Evan Peters a WandaVision stábjához

|

A FOX égisze alatt Higányszált alakító színész nem búcsúzott még végleg el a Marvel produkcióktól.

Hirdetés

A bejelentett Disney+-os sorozatok közül talán a WandaVisionre lesz leginkább érdemes odafigyelnie a rajongóknak, hiszen ez a széria szorosan fog kapcsolódni a Doktor Strange folytatásához is. Sokan úgy vélik, hogy már itt felbukkanhat a film pletykált ellenlábasa, a Nightmare néven ismert ördögi lény, aki az álom dimenzió uralkodója. A sorozattal kapcsolatos legfrissebb casting hír lehet, hogy fel is fedi Nightmare megformálójának kilétét, persze azért biztosra semmit sem vehetünk.

Hirdetés

Egyedül az derült ki a megbízhatónak számító Murphy's Multiverse portálnak hála, hogy az X-Men filmek Higanyszálaként ismert Evan Peters csatlakozott a produkcióhoz egy kulcsfontosságú szerepben. Higanyszál mint tudjuk Wanda Maximoff testvére, aki már a Marvel Filmes Univerzumban is felbukkant Aaron Taylor-Johnson megformálásában, méghozzá a Bosszúállók: Ultron korában. Habár Wanda növekvő, potenciálisan dimenziókat manipuláló képességei elméletileg lehetővé tennék, hogy egy alternatív valóságban újra láthassuk Evan Peterst is ebben a szerepben, mégsem tűnik túl valószínűnek, hogy ebbe az irányba szeretnének elmenni Kevin Feige-ék.

Egyrészről a FOX X-Men filmjei lezártnak tekinthetőek a 2019-es Sötét Főnixszel, de ha nagyon kekeckedni akarunk akkor is kijelenthetjük, hogy a vadhajtásnak tekinthető és rettentően hányatott sorsú Új Mutánsok valóban pontot tesz a franchise végére, amint végre mozikba kerül nyár végén. Egyedül a Deadpoolal kapcsolatban történtek olyan kijelentések, hogy a Disney szeretne további filmeket készíteni Ryan Reynolds főszereplésével, ám az utóbbi időben alábbhagyni látszik a lelkesedés. Biztosra vehetjük, hogy az MFU-ban előbb-utóbb megjelennek majd a mutánsok, de az is épp annyira biztos, hogy már nem fognak kötődni a korábbi X-Men filmekhez. Így az is kijelenthető, hogy Evan Petersre valamilyen másik szerep vár ebben az univerzumban és alig várjuk, hogy láthassuk mi lesz az. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.