Hirdetés

Főszereplőre talált a Star Wars: The Acolyte sorozat

|

Fiatal tehetségé a megtiszteltetés.

Hirdetés

A korábban bejelentett megannyi Disney+-os Star Wars cím közül talán a legizgalmasabbnak a The Acolyte tűnik a mai napig, mely 100 évvel fog a Baljós árnyak előtt játszódni, teljesen új karaktereket, korszakot középpontba állítva, és a sötét oldal felemelkedését is bemutatva. Ehhez találták meg a főszereplőt nemrég. 

Hirdetés

Bár már korábban is volt róla jelentés, a hírt most a Disney stúdió hivatalosan is megerősítette az idei San Diego-i Comic-Con alkalmából. E szerint a főszereplő karakter egy nő lesz, hiszen a korábban pletykált Amandla Stenberget (The Darkest Mind, The Eddy) sikerült megnyerni a projekthez. A fiatal színésznő az Instagramon kommentálta és osztotta meg izgatottságát a szereposztás miatt:

A következő megálló: egy messzi, messzi galaxis... Nagyon izgatott vagyok, hogy végre bejelenthetem, hogy csatlakozom a Star Wars: #TheAcolyte-hoz! A megtiszteltetés enyhe kifejezés. Az Erő legyen veletek!

Premierdátum egyelőre nincs a projekthez, viszont érdemes elolvasni a korábbi híreinket a témában, hiszen a széria készítője, Leslye Headland például örvend annak, hogy nem kell foglalkoznia a Skywalkerekkel, ahogyan az is érdekes, hogy új uniformisban tündökölnek a Jedik - persze tekintve, hogy a feldolgozott időszak a Köztársaság Fénykora, ez nem meglepő. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.