Hirdetés

Gotham Knights sorozat van készülőben

|

A Batman univerzum egyik legsötétebb korszaka kap élőszereplős adaptációt.

Hirdetés

Újabb sorozattal bővül a The CW palettája DC-s fronton, ami a Batwoman után egy újabb kitérő lesz a Sötét Lovag világában. Ezúttal a Gotham Knights kerül adaptálásra, méghozzá egy kifejezetten izgalmas alapfelállással, hiszen egy Batman nélküli Gothamban járunk, amit újfent felemészt a bűn a város oltalmazójának halála után. A szérián a Supergirlön is dolgozó Natalie Abrams, valamint a Gotham sorozatot megjárt Chad Fiveash és James Stoteraux páros munkálkodik.

Hirdetés

A csatorna többi DC-s sorozatához hasonlóan ez is a Berlanti Productions égisze alatt készül, így minden esély megvan rá, hogy az itt felvonultatott karakterek is részei legyenek néhány crossover epizódnak. Mindenekelőtt azért még zöld utat kell kapnia a sorozatnak, de ha valóban olyan érdekes lesz, mint amilyen a premisszája, akkor talán erre sem kell sokáig várni.

"Bruce Wayne-t meggyilkolták és valaki annak a lázadozó adaptált fiára, és Batman ellenségeinek gyerekeire kente a gyilkosságot, akik így nemvárt szövetségre lépnek. Immáron a város legkörözöttebb bűnözőiként kell összefogniuk és együtt küzdeniük azért, hogy tisztázhassák a nevüket. Eközben Gotham a Sötét Lovagja nélkül olyan veszélyessé válik, mint azelőtt soha. Azonban a remény sugarai a legváratlanabb helyről érkeznek, ahogyan ez a csapatnyi szökevény lassacskán a város új védelmezőivé válnak, Gotham Lovagjaivá."

Valószínűleg nem véletlen, hogy éppen most került képbe egy Gotham Knights sorozat, hiszen azonos címmel jövőre egy videojáték is érkezik. A potenciál mindenképpen megvan ebben a különös csapatban, ami egy picit olyan, mintha az Öngyilkos Osztag fordítottja lenne. Kíváncsian várjuk a további részleteket.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.