Hirdetés

A Star Trek 4 írói dolgoznak a Gyűrűk Ura sorozaton

|

Az írópáros besegített a Star Trek: Mindenen túl forgatókönyvébe is. Most egy nagyobb feladatot kaptak az Amazontól.

Hirdetés

Bár még rengeteg a Gyűrűk Ura széria kapcsán, az idő haladtával azért egyre többet tudunk meg a projektről. Például azt, hogy brutális összegből készül, hogy 5 évadosra tervezik és a pletykák szerint a fiatal Aragonra épülhet az első szezon. 

Hirdetés

Most egy kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy megismerjük a stábot, ugyanis az Amazon hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Trek 4-en dolgozó, a Star Trek: Mindenen túlba is besegítő, a Godzilla vs. Kong crossover írószobájában lévő párost, JD Payne-t és Patrick McKay-t bérelték fel, hogy vezető írókként bővítsék ki J.R.R. Tolkien legendás fantasy világát. A duó elárulta, hogy jelenleg úgy érzik magukat, mint Frodó, amikor elindult a Megyéből: noha ráléptek életük kalandjának ösvényére, mégis hatalmas a felelősség rajtuk.

Az Amazon Studios vezetője, Jennifer Salk egyúttal azt is megerősítette a The Hollywood Reporternek, hogy 2021-nél előbb nem számíthatunk a premierre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.