Hirdetés

Fontosabb szerep jut Homelander fiának a The Boys 4. évadában

|

Két színésznővel bővült az Amazon sorozatának a stábja és azt is megtudtuk, hogy a Ryant alakító Cameron Crovettire komolyabb feladatok várnak.

Hirdetés

Ha még nem láttad a The Boys 3. évadát, akkor ne olvass tovább!

A The Boys aktuális szezonjának fináléja után már sejteni lehetett, hogy jelentősebb szerepet fog betölteni Ryan a folytatásban azt követően, hogy pszichopata apját választotta Butcher helyett. Ennek megfelelően most kiderült, hogy a Homelander fiát alakító Cameron Crovetti immáron állandó szereplője lesz a 4. évadnak, és nem csupán egy-egy jelenetre ugrik be néhány epizódonként. Ezen kívül két új castingról is lehullt a lepel, ráadásul olyan szerepekről van szó, amelyek még a képregényolvasók számára is újként hatnak majd.

Hirdetés

Az egyikük Valorie Curry, aki ismerős lehet a nagy sikerű Detroit: Become Human videójátékból, amiben Kara-t szólaltatta meg, legutóbb pedig a The Lost Symbol című Dan Brown adaptáció női főszerepében láthatták a nézők. A The Boys 4. évadában egy Firecracker néven ismert szuperhőst fog alakítani. A másik csatlakozó, Susan Heyward (Orange is the New Black) egy Sage nővér nevű karakter bőrébe fog bújni, aki Firecrackerhez hasonlóan egy teljesen új szereplő lesz, akit kifejezetten a sorozathoz írtak. Az alapanyagtól való eltérés viszont jelen esetben nem ad okot az aggodalomra, hiszen a széria showrunnere és első számú írója, Eric Kripke újra és újra bizonyította, hogy pontosan tudja, mitől döglik a légy és joggal bízhatunk benne, hogy ismét minden "F*cking Diabolical" lesz. Mindezt abból is következtethetjük, hogy Kripke elmondása szerint sem túl jó jel Ryan reakciója Homelander kegyetlen gyilkosságára. 

"Ryan nagyon fontos eleme a történetnek, mert ő félig Becca és félig Homelander. Ha Butcher képes lesz összeszedni magát és visszaszerezni a kölyköt, akkor a lehető legerősebb fegyver lehet a kezükben Homelanderrel szemben. De ez oda-vissza igaz. Ha Homelander megnyeri magának Ryant akkor az maga az apokalipszis, hiszen akkor már két Homelander is lesz. Olyan ez, mint egy válási dráma, amiben a világvége a tét. Mintha a Kramer kontra Kramer találkozna a Bosszúállók: Végjátékkal. Ez egy nagyon gazdag történetet eredményez a továbbiakban."

A 4. évad pontos premierjéről még korai lenne beszélni, de ha hihetünk Karl Urbannak, akkor hamarosan kezdetét veszi a forgatás. Addig is lesz egy Gen V címet viselő spin-offunk is, ami várhatóan még a következő etap előtt fog beköszönni valamikor.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.