Hirdetés

Henry Cavill már javában készül a Vaják 3. évadára

|

A felkészülésről készült képek alapján új lóval barátkozik a színész.

Hirdetés

Már nem lehet messze a harmadik Vaják évad forgatásának startja. A korábbi hírek arról szóltak, hogy valamikor márciusban kezdődhetnek meg a harmadik etap munkálatai, és bár ez még hivatalosan nem rajtolt el, a felkészülésről készült legújabb fotók szerint egészen közel lehet a produkció új részeinek forgatása.

Hirdetés

Egy friss Instagram-bejegyzésben Henry Cavill ugyanis képeket osztott meg Hectorról, a lóról, aki a továbbiakban Geralt hűséges lovát formálja majd meg. A leírásban Cavill azt írja, hogy elvitte az állatot egy rövid lovaglásra a hegyekbe, és elkezdte gyakorolni a vele való munkát is. A színész azt is megemlíti, hogy jó barátja, Juhász László is részt vesz a lóval való munkában, aki a Bugac településen található Juhászteam filmipari lovas csapatának a vezetője, és elismert lovasembernek számít. Vélhetőleg Hector is az ő ménesükből származik. 

A következő évadról jelenleg annyit tudunk, hogy a könyvsorozat negyedik regényén, a Megvetés idején (Time of Contempt) alapul majd, amelyben Ciri elkezdi kitanulni a mágia használatát Yennefer irányítása alatt. Emellett olyan meghatározó és fontos események is szerepelnek benne, amelyek átformálják az egész Kontinens és az itt élő mágusok helyzetét, szóval izgatottan várjuk, mi kerül ezekből adaptálásra a képernyőkre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.