Hirdetés

Hivatalos: érkezik a Shadow and Bone - Árnyék és Csont 2. évada a Netflixre

|

Ezúttal nem volt hiába a robusztus marketingkampány a streamingszolgáltató részéről, a grisák kalandjai folytatódnak.

Hirdetés

Továbbra sem lehet teljesen biztosat tudni arról, hogy milyen nézettségi adatok alapján döntenek a Netflix döntéshozói, hogy mely sorozatok számára rendelnek be új évadokat - elvégre nem is olyan régen emlékeztünk meg mi is róla, hogy az alaposan beharangozott Jupiter hagyatékának folytatását egyelőre parkolópályára tették.

A hasonló sorsot elkerülte a Leigh Bardugo regényein alapuló Árnyék és Csont széria, a Netflix ugyanis hivatalosan berendelte a második évadot az erősen orosz ihletésű fantasy sorozatból. A grisák kalandjai egy újabb 8 részes szezonnal fognak bővülni, ám hogy pontosan mikor, arról nem szól a fáma.

Hirdetés

A bejelentés kapcsán a forrásanyag szerzőnője, Bardugo is nyilatkozatot tett.

"Már több mint tíz éve, hogy a Grisaverzummal foglalkozom, úgyhogy nagyon izgatott vagyok, hogy a képernyőn is folytathatjuk ezt a kalandot. Olyan sok helyszín van, amit éppen csak érintettünk idáig, és alig várom, hogy többet is bemutathassuk a közönségnek ebből a szentekkel, katonákkal, tolvajokkal, hercegekkel, kalózokkal teli világból. Igazán varázslatos lesz, ahogy a már eleve briliáns, tehetséges stábunk tovább fog bővülni."

Természetesen az, hogy pontosan kik csatlakoznak újoncokként az Árnyék és Csonthoz, nem tudni, hiszen a casting csak ezután veszi kezdetét. Mindenesetre az első évad főbb szereplői, azaz Jessie Mei Li (Alina), Archie Renaux (Mal), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper), Ben Barnes (Kirigan tábornok), Danielle Galligan (Nina) és Calahan Skogman (Matthias Helvar) mind visszatérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.