Hirdetés

A Rick és Morty egyik írójával készül a Loki sorozat

|

A Disney ismét a népszerű animációs széria készítőihez fordult segítségért.

Hirdetés

A skandináv mitológia ármányos istene már volt hogy főszerepig jutott egy nem neki szánt filmben (Thor: Sötét világ), viszont a Disney hamarosan debütáló új streaming csatornáján, a Disney+-on mellette sok másik ismert karakternek is saját sorozata lesz, mint például Skarlát Boszorkánynak, Víziónak, Sólyomnak, vagy éppen a Tél Katonájának.

Hirdetés

Ezekkel szemben a Loki széria egy lépéssel közelebb került a megvalósításhoz, hiszen a The Hollywood Reporter legutóbbi értesülései szerint a sorozathoz már le is szerződtették a hivatalos showrunnert, aki nem más lesz mint a nagysikerű Rick és Morty széria egyik írója, Michael Waldron. Az is kiderült továbbá, hogy a cselekmény várhatóan különböző korokon keresztül fogja végigkísérni a csínytevés istenét, hogy miként befolyásolta az egyes történelmi események alakulását, így Tom Hiddleston a korábbi pletykákkal ellentétben nem csak afféle narrátorként szolgál majd a sorozatban. 

Nem ez lesz az első olyan alkalom, amikor az Egeres Cég segítséget kér, illetve munkát ajánl fel a Rick és Morty készítőinek, hiszen kevesen tudják, de a 2016-ban debütált Doctor Strange forgatókönyvét az a Dan Harmon dolgozta át sokkal inkább befogadhatóbbá, aki a Rick és Morty sorozat egyik atyja. Úgy néz ki, ez a kollaboráció még hosszú évekig ki fog tartani a két cég között.

A Disney+ (elvileg) közelgő Marvel sorozatai között a rajongók egyértelműen a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Lokit várják a legjobban, hiszen ha valakinek, hát ennek a karakternek aztán régóta kijárt volna egy tisztes bemutatás. És a legjobb hír, hogy minden jel arra mutat, hogy egy a mozikba kerülő Marvel-filmek minőségi színvonalát tudja majd hozni ez a megközelítőleg hat vagy nyolc epizódot magába foglaló sorozat, hiszen nem más fogja felügyelni az egész produkciót, mint maga a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige.

Ti várjátok már a Loki sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.