Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan szívesen csatlakozna a The Boys harmadik évadához

|

Negan már most bejelentkezett a sorozat következő szezonjához.

Hirdetés

Kétségkívül az Eric Kripke által írt The Boys volt a tavalyi év egyik legnagyobb durranása és meglepetése, amely az aranykorukat élő szuperhősöknek mutatott egy korántsem fényes és pozitív görbe tükröt. A mítosz kifigurázása mellett a készítők még nyakon öntötték a sorozatot egy nagy adag humorral és több liter vérrel is, de ezek mindegyike csak a javára vált a nyolc epizódot számláló szériának. Nagy örömhír volt még, hogy a nyáron el is kezdték forgatni a második évadot, amihez már decemberben kaptunk egy pofás kis ízelítőt. A különféle Twitter üzenetekből pedig azt is megtudhattuk, hogy az új szezon valamikor 2020 középső szakaszában lesz majd elérhető az Amazon jóvoltából. A minap pedig egy olyan hír érkezett, miszerint a The Walking Dead Neganje, vagy éppen a Watchmen - Az őrzők Komédiása is szeretne csatlakozni a még egyelőre be nem jelentett harmadik felvonáshoz.

Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan a generációjának egyik legkarizmatikusabb és legsármosabb színésze, akinek egy pillantás elég, hogy tömegeket gyilkoljon. Morgan még a hivatalos Twitterére írta, hogy mennyire odavolt a The Boys első évadáért, és igencsak várja, hogyan folytatódnak Billy Butcher csipetcsapatának kalandjai. Erre a tweetre maga Eric Kripke, a sorozat vezetőírója válaszolt, hogy ha eljutnak odáig, hogy zöld utat kap a harmadik szezon, akkor Kripke biztosan ír egy karaktert Morgannek. A színész pedig minden további nélkül benne lenne.

Szerintetek milyen karakter állna jól Jeffrey Dean Morgannek a The Boys világában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.