Hirdetés

Rengeteg vért ígér a The Boys 2. évadának forgatási képe

|

Megérkezett az első fotó a The Boys 2. évadának forgatásáról, ami alapján egy dolgot biztosan leszűrhetünk: a kellékesek ezúttal is literszámra keverik a művért.

Hirdetés

Az Amazon olyannyira bízott Eric Kripke sorozatának sikerében, hogy már az első évad bemutatása előtt elküldték a fiúkat dolgozni a folytatáson. Néhány hete már tudjuk, hogy okos döntés volt ez a stúdió részéről, hiszen úgy rákaptak az emberek a sorozatra, mint egyszeri szuperhős a Compound V-re, melynek következében rövid idő alatt az egyik legnézettebb tartalom lett a The Boys az Amazon kínálatában.

Hirdetés

Nem szűkölködött véres jelenetekben az első etap sem, de ha hihetünk Eric Kripke showrunner nyilatkozatának, akkor a második évadban még durvább módszerekkel fogják felforgatni a gyengébb gyomrúak emésztését. Hogy igazát bizonyítsa, Kripke közzétette az első fotót a második évad forgatásáról Tomer CaponKaren FukuharaJack Quaid és Laz Alonso társaságában. Amint az látható, éppen a srácok fejére borult a véres vödör.

Ti láttátok már az első évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.