Hirdetés

Jégkorszak sorozat és Family Guy film is készül

|

Emellett az Egy ropi naplója és az Éjszaka a múzeumban is sorozatként folytatódhat, valamint a Simpson család sem marad újabb mozi nélkül.

Hirdetés

Noha a 20th Century Fox hamarosan a Disney részévé válik, ez nem gátolja meg őket abban, hogy bővítsék néhány ismert franchise-uk univerzumát, méghozzá hosszú távra tervezett és potenciálisan sikeres sorozatváltozatokkal. 

Hirdetés

A vállalat elnöke, Stacy Snider a Wall Street Journalnak árulta el, hogy jelenleg három ilyen széria is fejlesztés alatt áll náluk. Az első a Blue Sky Studios animációs filmjein alapuló Jégkorszak sorozat, amely legutoljára 2016-ban kapott új részt a Jégkorszak: A nagy bumm képében - ez a 105 millió dolláros költségvetésből közel 410 milliót termelt világszerte, így még mindig népszerűnek mondható. A másik a Ben Stiller nevével fémjelzett Éjszaka a múzeumban, ami a 2014-es A fáraó titka alcímű fejezet óta nem kapott folytatást, a harmadik pedig a Jeff Kinney bestseller regényeiből készített Egy ropi naplója, amelynek legutóbbi adaptációját tavaly "élvezhették" a rajongók. Egyelőre nem tudni, hogy az eredeti stábokkal vagy új arcokkal készülnek-e az említett projektek. 

Emellett a Wall Street Journal arról számolt be, hogy a Fox már javában dolgozik A Simpson család - A film folytatásán, valamint számíthatunk tőlük egy élőszereplős és animációs jeleneteket keverő Family Guy mozira, illetve tervben van egy Bob Burgerfalodája film is. Ti örültök ezeknek a híreknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.