Hirdetés

Kiderült, hogy mi lett egy korábban bejelentett The Mandalorian spin-off sorsa

|

A történet nem vész el, csak átalakul.

Hirdetés

A The Mandalorian egyik potenciális spin-offjának szánt Rangers of the New Republic címre hallgató sorozat munkálatai májusban torpantak meg, nem sokkal azután, hogy a Disney és a Lucasfilm nem kívánt tovább együttműködni az egyre többeket felháborító közösségi médiás megjegyzései miatt nem kívánt reflektorfénybe került Gina Carano színésznővel, aki korábban a The Mandalorian első két évadában is relatíve fontos szerephez jutott. 

Hirdetés

Akkor úgy nézett ki, hogy a Rangers of the New Republic Carano távozása ellenére sem feltétlenül landol majd a kukában, mivel annak főszerepét a Star Wars: Lázadókból ismerős Hera Syndulla vehetné át, ám a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy az Empire magazin legfrissebb számában adott interjúja során sajnos rossz hírekkel szolgált a projekt állapotáról. Kennedy elmondta, hogy a sorozathoz valójában egyetlen szkript sem készült korábban, mindössze ötletek merültek fel, melyek szerinte nem fognak a homályba veszni, hiszen ezeknek valószínűleg sikerül majd helyet találni a The Mandalorian jövőbeli epizódjaiban.

A The Mandalorian jelenleg is forgatás alatt álló harmadik évada legjobb tudomásunk szerint valamikor 2022-ben kerül bemutatásra, ám addig is a december 29-én induló The Book of Boba Fett című spin-off sorozattal lesz lehetőségünk ismét visszatérni a messzi-messzi galaxisba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.