Hirdetés

Kit Harington szerint pont megfelelő lett a Trónok harca befejezése

|

A Havas Jont megformáló színész az Emmy-díjátadón nyilatkozott az ikonikus sorozat végével kapcsolatban.

Hirdetés

Lecsendesedni látszik az a rettentő nagy és tegyük hozzá, valamilyen szinten jogos felháborodás, ami az idén májusban véget ért Trónok harca körül keletkezett. Az utolsó évad meglepően ügyesen és a szériához méltó módon indult, de végül sorozatosan, epizódról-epizódra romlott a minőség, így a rajongók döntő többsége kiakadt a lezárást látva. Voltak persze, akik szerették, és megértették a mit és a hogyant, de a másik csoport nagyobb hangot szerzett magának, így volt egynéhány tüntetésszerű demonstráció, jó néhány petíció az újraforgatást illetően, de végül mire beköszöntött az ősz, az állapotok csillapodni látszanak. A szeptemberi Emmy-díjátadón a sorozat két szobrot is besöpört (a Legjobb drámasorozat, illetve a Legjobb férfi mellékszereplő dráma kategóriájában, és ebből egyet egyáltalán nem érdemelt meg).

Hirdetés

A díjátadón aztán a Deadline sorra rákérdezett a Trónok harca színészeinél, hogy mit gondolnak a végével, valamint a nagy felháborodással kapcsolatban. A Havas Jont alakító Kit Harington pedig őszintén válaszolt a feltett kérdésekre, és szerinte pont megfelelő lett a sorozat lezárása. Bővebben így nyilatkozott:

"Problémás. Még nem néztem végig a sorozatot, szóval csak így, egyoldalúan tudok reagálni ezekre a problémákra. Még nem láttam az utolsó évadot, de azt jól tudom, hogy mi kellett ahhoz, hogy megcsináljuk, ez pedig az, hogy mindenki a szívét-lelkét beletette a munkájába. Emiatt nekünk a válasz egyértelmű - jól tudtuk, hogy ahová haladt a sztori, az volt a helyes út, és tudtuk, hogy a karakterek szempontjából is ez lesz a megfelelő döntés, hiszen kereken tíz évig bennünk éltek ezek a figurák. Emiatt ennyire egyértelmű számunkra."

Nyilvánvalóan egy színész másképp látja az adott alkotást, másképp ítéli meg, viszont az is nyilvánvaló, hogy amíg nem látta a két szemével a teljes egészet, addig az ilyen állásfoglalások ingoványos talajon mozognak - pontosan emiatt annyira ideillő a fenti gif. Ti mint gondoltok Harington nyilatkozatával kapcsolatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.