Hirdetés

Kőkeményen készül Holdlovag szerepére Oscar Isaac

|

A színész nagyon komolyan veszi a felkészülést.

Hirdetés

Hamarosan végre sorozatot kap a Marvel-képregények többszörös személyiségzavarral küzdő karaktere, Holdlovag, amely igazi sztárparádéval készül, legalábbis ami a főszerepeket illeti, hiszen a címszereplő Oscar Isaac mellett a fő ellenlábast is egy igazi nagyágyú kelti majd életre Ethan Hawke képében. És bár jelenleg még szinte semmit nem tudunk a szériáról, egy nemrégiben felbukkant videó alapján Isaac már kőkeményen készül a karakter megformálására.

Hirdetés

Az Instagramon ugyanis nemrég megosztott egy kulisszavideót a Mad Gene Media, amely Isaac saját produkciós cége. Ebben jól kivehető, hogy a színész nagyon komolyan veszi a szerepet, és igyekszik a lehető legtökéletesebben elsajátítani néhány közelharci technikát és koreográfiát.

Bár korábban úgy tűnt, hogy a széria forgatása márciusban kezdődhet meg Budapesten, jelenleg még nem startolt el a produkció. Kevin Feige azonban nemrég elárulta, hogy pár héten belül nekiállnak felvenni a She-Hulkot, és amint azzal végeztek, rögtön a Moon Knight következik, vagyis nincs már messze a forgatás. A Moon Knight várhatóan 2022-ben érkezik a Disney+ kínálatába. Ti várjátok a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.