Hirdetés

Közös sorozatot készít Jake Gyllenhaal és Denis Villeneuve

|

A páros harmadszor fog együtt dolgozni, ezúttal Jo Nesbø: A fiú című regényét adaptálják.

Hirdetés

A Fogságban és az Ellenség után újra közös projekten dolgozik majd Denis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés, Dűne) és Jake Gyllenhaal, az HBO ugyanis nemrég zöld utat adott Jo Nesbø: A fiú című regényének a sorozatadaptációjára, amelyben előbbi rendezőként és executive producerként vesz részt majd a produkcióban, míg Gyllenhaal a főszerepet alakítja.

Hirdetés

A hírt a Variety hozta le, akik megtudták, hogy a csatorna egy limitált, valószínűleg 8-10 részes szériát készít majd, amire Villeneuve azonnal rábólintott, habár eleinte filmként akarta a könyvet adaptálni, végül azonban mégis a sorozatváltozat mellett döntöttek. 

Társalkotókként egyébként még jelen lesznek a Westworld készítői, Jonathan Nolan és Lisa Joy is, a történetről pedig egyelőre annyit tudunk, hogy egy bosszútörténet lesz, amihez a körítést Oslo brutálisan korrupciós hierarchiája szolgáltatja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.