Hirdetés

Nemsokára visszatérnek az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogai a Marvelhez

|

Ezt maga Kevin Feige árulta el.

Hirdetés

A multimédiaóriás Disney már egy jó ideje birtokolja a Marvelt, idén nyáron pedig az is kiderült, hogy az Egeres Cég magát a Fox stúdiót is felszeretné vásárolni. Kihívója ugyan akadt a Comcast képében, azonban ők egy rövid licitháború után visszaléptek, így a nyáron jóváhagyásra került a két óriáscég összeolvadása. Ez azonban csak az első lépés volt azon a hosszú úton, mely az üzlet tényleges megköttetéséig tart, ami csak valamikor a jövő év folyamán fejeződik be. Ám ez már csak amolyan formalitás kérdése, így hamarosan exponenciálisan növekedhet a Marvel Filmes Univerzuma, és ha minden a tervek szerint megy, erre már nem is kell olyan sokat várnunk.

Hirdetés

A Variety ugyanis nemrég készített egy interjút az MFU fejével, Kevin Feige-vel, melyben az említett megállapodásról és a szuperhősök helyzetéről kérdezték. Feige pedig elárulta, hogy a mutánsok és Reedék a vártnál jóval hamarabb részesei lehetnek az eddig felépített világnak. Bár még nem rendelkeznek a jogokkal, éppen ezért még megerősítést sem kapott arról, hogy elkezdtheti fejleszteni a Foxtól visszakapott karakterek filmjeit, a tárgyalások azonban remekül álnak, és a jövő év első felében sor kerülhet minderre. 

Dehogy ez mit is jelent pontosan, arról sajnos sejtésünk sincs, ahogy arról sem, hogy pontosan mik is a tervei Feige-nek az új hősökkel. Valószínű, hogy teljes szereplőgárdacserével térnek majd vissza a karakterek, ez pedig azt jelenti, hogy búcsút veszünk James McAvoy X Professzorától, Michael Fassbender Magnetójától és a többiektől. Ám amíg nincs hivatalos bejelentés (tippünk szerint leghamarabb csak a Bosszúállók: Végjáték premierje után várható ez) addig még bármi lehetséges. Ti hogy építenétek bele az X-Meneket és a Fantasztikus Négyest az MFU-ba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.