Hirdetés

Lengyel Tamás főszereplésével készül a Fehér Főnök című új magyar sorozat

|

Újabb heti produkciónak adott zöld utat az RTL Klub.

Hirdetés

Míg évekkel ezelőtt a napi szappanoperák és megírt valóságot bemutató dokurealityk mellett nem igazán volt másfajta magyar sorozat a tévében, mára a televíziós piac vezető és népszerű produkcióivá váltak a hazai szériák (elég a közelmúltban említett Mintaapákra, a Keresztanyura vagy a a több mint 10 milliárd forintból készülő Hunyadi-sorozatra gondolni).

Hirdetés

Az RTL Klub volt az a csatorna, ami 2015-ben a Válótársak elindításával vállalta a kockázatot és felkavarta az állóvizet, és sikerült olyan nagy hullámokat kelteniük, hogy ma minden korábbinál nagyobb a verseny a nézőkért, a tévésorozatos írókért, rendezőkért, és színészekért. Az újdonságok és közönségsiker sorozatok döntő többsége vígjátéksorozat, sötét tónusú produkciót ritkán és kevesebben mernek bevállalni.

Az RTL vadonatúj szériája is "marad a kikövezettnek" tűnő úton, ugyanis műfaját tekintve vígjátéksorozat lesz, ám akárcsak A Tanár, aktuális, fontos és polgárpukkasztó társadalmi kérdéseket emel majd a középpontjába - írta meg a 24.hu. A Fehér Főnök fekete humorral dolgozza majd fel a kisvárosi történeteket, beszédtémát szolgáltatva a hazai tévénézőknek.

A készülő sorozat főszereplője Lengyel Tamás lesz, akit az elmúlt 10 évben olyan tévés műsorokban láthattunk mint a Munkaügyek - IrReality Show, a Kossuthkifli, a Fapad, a Válótársak, az Aranyélet és A mi kis falunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.