Hirdetés

Lucifer - újabb angyal mutatkozik be a 4. évadban

|

A Netflixen folytatódó ördögi sorozat Amenadiel kapcsán is tartogat meglepetéseket.

Hirdetés

Augusztusban kezdődött el a Lucifer 4. évadának forgatása - amely a Netflixnek köszönhetően menekült meg a kaszától -, azóta pedig már két új szereplőről rántották le a leplet: Graham McTavish (Preacher) egy empatikus és tiszteletreméltó papot alakít, míg Inbar Lavi (A szökés, Az utolsó remény) a bibliai Évát fogja életre kelteni. De rajtuk kívül is láthatunk majd új arcot. 

Hirdetés

A TVLine, a Deadline és más források értesülései szerint a Lucifer sorozat egy új angyalt is felvonultat majd a negyedik szezon során, akit az eddig mindössze rövidfilmekben szereplő Vinessa Vidotto formál meg: ő nem más, mint Remiel, Amenadiel (DB Woodside) húga. Remiel csodálja a bátyját, viszont úgy érzi, hogy megrekedt az ő árnyékában, éppen ezért folyamatosan próbálja megugrani az Amenadiel által felállított magas lécet és bizonyítani. Hogy ez vajon egyúttal azt is jelenti-e, hogy Remiel Lucifer testvére is, az egyelőre nem világos. 

A Lucifer tíz epizódosra tervezett 4. évadára valamikor 2019-ben számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.