Hirdetés

Egy rakás koncepciós rajz érkezett a Marvel sorozataihoz

|

Új jelmezek, szúrós tekintetek és egy vagány íjászlány. Ezeket láthatjuk a Marvel új sorozatait ábrázoló képeken.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Marvel Studios újdonsült sorozatai nem csupán részesei lesznek a Filmes Univerzumnak, hanem komoly hatással is lesznek annak jövőjére. A stúdió már egy maréknyi ilyen produkciót fel is fedett a palettájáról, amelyekhez most koncepciós rajzok formájában kerültünk még közelebb.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték lepörgése után kevés karakternek érdekelt annyira a következő lépése, mint Sólyomnak. Az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson megkapta Amerika Kapitány pajzsát és vele együtt azt a hatalmas felelősséget, amit ez a szimbólum magában hordoz. Sólyom a Tél Katonájával, Buckyval vállvetve saját sorozatot kap a Disney+-on, amihez új szerkók is dukálnak. Ezeknek a terveit láthatjuk a közzétett koncepciós képeken egyéb visszatérő- és egy újonnan bemutatkozó karakter kíséretében.

Sharon Carter (Emily VanCamp) öltözéke helyenként Fekete Özvegy felszerelésére emlékeztet, míg Helmut Zemo (Daniel Brühl) egyenesen a képregényekből ismert mására hasonlít. Bemutatkozott John Walker is, kódnevén U.S. Agent, akinek a jelmeze feltűnően hasonlít Amerika Kapitányéra. Ezt a karaktert Kurt Russell fia, Wyatt Russell alakítja a sorozatban.

Ami Sólyomszemet (Jeremy Renner) illeti, az ő sorozatáról is kaptunk koncepciós rajzokat, amelyek sejtetik a széria hangulatát. Tudvalevő, hogy Kate Bishop kiképzése lesz terítéken, aki szép lassan átveszi Clint Barton titulusát, aki már az Amerika Kapitány: Polgárháború óta próbál visszavonulni. Kate szerepére még nem találtak megfelelő színésznőt a készítők, úgyhogy nagyon reméljük, hogy végül sikerül valaki olyat találni, akivel élőben is olyan remek a kémia a két karakter között, mint ezeken a képeken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.