Hirdetés

Elkészülhet a Daredevil 4. évada

|

Az utóbbi hónapban ment a találgatás arról, hogy kedvenc vak ügyvédünk végleg szögre akasztotta a vörös gúnyáját, de a sorozat készítője már nagyban a Netflix fejeseit győzködi az esetleges folytatásról.

Hirdetés

Mind a rajongók, mind pedig az átlag Netflix-nézők imádták a Daredevil harmadik évadját (ahogy mi is), de azért a szezon végén mindnyájunkban volt egy nagy kérdőjel, hogy talán a legutolsó alkalommal láthattuk a képernyőn a vörös igazságosztót. A feltételezés persze nem volt légből kapott, hiszen két netflixes sorstársa (az elég gyengusz, de hibái ellenére is szerethető Iron Fist, illetve Harlem fenegyereke, Luke Cage is) kaszát kapott, és sokakban volt egy kis félsz, hogy Matt Murdock is erre a sorsa jut.

Hirdetés

A remény apró csírája végül Twitteren érkezett meg, hiszen a showrunner, Erik Oleson azt posztolta ki, hogy ő benne lenne egy negyedik évadban, fel is vázolta az elképzeléseit, már csak a Netflix fejeseinek kell rábólintaniuk. Reméljük, jól döntenek, hiszen mindenféle és fajta spoiler nélkül annyit azért elárulhatunk, hogy úgy fejezték be a harmadik szezont, hogy az csak úgy ordított egy folytatásért. Matt, Karen és Foggy hármasának története biztos, hogy megérne még egy misét, de az új önjelölt gonosz, Bullseye karaktere is további kifejtést igényelne.

A rajongókon kívül maguk a színészek is annak adtak hangot, hogy szívesen folytatnák Daredevil történetét, hiszen elmondásuk szerint több van bennük, mint amennyit eddig meg tudtak mutatni. A Vezért alakító Vincent D'Onofrio és a Karent életre keltő Deborah Ann Woll is nagyba a folytatásért lobbiznak, és mi csak remélni tudjuk, hogy a Netflix előbb vagy utóbb beadja a derekát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.