Hirdetés

Elkezdődött a The Last of Us-sorozat forgatása

|

Egy hivatalos és a rajongók számára ikonikusnak mondható képet is kiposztoltak.

Hirdetés

Ha otthonosan mozgunk a videojátékok világában, egészen biztosan szembetalálkoztunk már (többször is) a Naughty Dog által fejlesztett The Last of Us-szal. A 2013-ban debütált posztapokaliptikus játék sikert sikerre, díjat pedig díjra halmozott - méghozzá nem alaptalanul. Az Uncharted-széria készítői minden tudásukat és szívüket-lelküket beleölték - ahogy az elképesztően nagy és bagatell hisztit kiváltó második részbe is -, ez pedig meg is látszott a végeredményen. Pontosan emiatt várjuk annyira tűkön ülve az HBO égisze alatt készülő sorozatot, aminek forgatása a minap el is startolt.

 

Hirdetés

Ezt egy Twitterre kiposztolt hivatalos képpel erősítették meg, amit Gabriel Luna osztott meg a nagyérdeművel. Akik kipörgették már a játékokat, egyből a szívükhöz kaphatnak a fotó láttán és akár vizes is lehet a szemük. Ugyanis az első játékban ez a jelenetsor az egyik legdrámaibb, leginkább lélekőrlőbb, amire érdemes nem rákeresni a spoilerek és fordulat megőrzése miatt. (Inkább várjuk meg a sorozatot, vagy kezdjünk el játszani a játékkal.)

Az HBO sorozatában (amiben a játék vezető írója és rendezője, Neil Druckmann is közreműködik) a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal fogja alakítani a férfi főszereplőt, vagyis Joelt, a testvére bőrébe (Tommy) pedig a legutóbbi Terminátorban látott Gabriel Luna fog bújni. A női főszereplőt, azaz Ellie-t Bella Ramsey (Trónok harca) fogja játszani, a képen pedig Nico Parker is látható Sarah (Joel lánya) szerepében. A The Last of Us-sorozat forgatása elvileg jövő júniusban ér majd véget.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.