Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Netflix élőszereplős Resident Evil sorozata

|

Reméljük, hogy ez jobban sül el, mint a tavalyi, szintén Netflixre készült animációs próbálkozás.

Hirdetés

Továbbra is várat magára egy igazán ütős Resident Evil adaptáció. Az elmúlt egy évben kétféle próbálkozást is kaptak a rajongók, ám a Netflix berkeiben készült animációs sorozat, illetve az új filmadaptáció sem tudott igazán önfeledt szórakozást nyújtani számunkra. Idén júliusban azonban kapunk egy harmadik változatot, ami talán képes lesz végre megszakítani ezt a negatív szériát.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy 2022. július 14-én fog rajtot venni az élőszereplős Resident Evil sorozatuk, melynek az Odaátból érkező Andrew Dabb lesz a showrunnere, írója és executive producere. A széria színészei között Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti, és Turlough Convery neveit találhatjuk meg.

A történet két síkon, 2036-ban, illetve 14 évvel korábban, 2022-ben fog játszódni - míg a jelenben az Umbrella Corporation vírusa még csak épp elszabadul, addig a jövőben már szinte teljesen elpusztította az emberiséget. A sorozat középpontjába Jade Wesker és Billie Wesker karakterei kerülnek.

Trailer egyelőre még nem érkezett a projekthez, de minden bizonnyal ezt is megkapjuk hamarosan.

Ti bíztok a Netflix élőszereplős Resident Evil adaptációjában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.