Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a második évaddal véget is ért a Mindhunter

|

Komoly gondok akadtak a sorozat háza táján.

Hirdetés

Tavaly augusztusban érkezett David Fincher (Harcosok klubja, Hetedik) sorozatgyilkosokról szóló sorozatának, a Mindhunternek a második etapja, mely ugyanazt a minőséget és történetvezetést hozta, mint azt korábban megszokhattuk, így alig vártuk, hogy bejelentsék a következő évad érkezését. Erre azonban lehet, hogy még nagyon sokat kell várnunk.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban az első aggasztó hírek még novemberben érkeztek, amikor kiderült, hogy a 3. évadra sokkal többet kell majd várnunk, mert Finchert nagyon lefoglalja következő filmje, a Mank munkálatai, mely után akár további Netflix-filmeket is leforgathat. A napokban azonban még rosszabb hírek érkeztek a sorozat háza tája felől. A Netflix ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy határozatlan időre parkolópályára került a projekt, a harmadik évadra köttetett színészi opciók lejártak, a főszereplő triót (Jonathan Groff, Holt McCallany és Anna Torv) pedig felmentették a szerződésük alól, akik így másik szerepeket is elvállalhatnak:

David jelenleg az első Netflix-filmje, a Mank rendezésére, valamint a Love, Death & Robots második szezonjának produceri teendőire fókuszál. Természetesen a későbbiekben még bármikor visszatérhet a Mindhunterhöz, ugyanakkor viszont igazságtalan lenne a színészekkel szemben, ha amiatt tartanánk őket vissza más munkák elvállalásától, mert David új dolgokba vágott bele.

Ti várjátok a Mindhunter harmadik évadát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.