Hirdetés

Pletyka: Saját sorozatot kaphat Mordály és Groot

|

Bár a Galaxis Őrzői 3 egy jó darabig még biztosan nem készül el, egy pletyka szerint a csapat két tagja egy saját streaming sorozat formájában térhet vissza közénk.

Hirdetés

A Disney hatalmas erőkkel készül a jövőre debütáló streaming szolgáltatásuk, a Disney+ premierjére, amelyre már most olyan produkciók készülnek többek közt, mint a Star Wars: A klónok háborújának új etapja, a Jon Favreau nevével fémjelzett A Mandalori, vagy a Zsivány Egyes előzményeként funkcionáló Cassian Andor sorozat. Persze a Marvel rajongók sem maradnak ki a jóból, akik olyan szériákkal találkozhatunk majd, mint a Sebastian Stan által életre keltett Tél katonáját és Anthony Mackie Sólyomját középpontba állító széria, de a Loki és Skarlát Boszorkány rajongóknak sem lesz okuk a szomorkodásra.

Hirdetés

Már egy ilyen lista láttán is borítékolható, hogy a Disney+ bizony nem fog hiányt szenvedni a mozifilmek minőségét megközelítő tartalmakból, viszont a That Hastag Show nemrég arról számolt be, hogy értesüléseik szerint Bradley Cooper Mordálya és a Vin Diesel által megszólaltatott Groot is megkapják a maguk miniszériáját. A külföldi kollégák persze igyekeztek kihangsúlyozni, hogy eme pletykát semmilyen konkrét forrás nem tudta megerősíteni számukra, így az is benne van a pakliban, hogy az egészből végül nem is lesz semmi.

Ti kíváncsiak lennétek egy Mordály és Groot kalandjaira koncentráló szériára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.