Hirdetés

A pletykák szerint a Trónok harca újabb színészével bővülhet a Vaják stábja

|

Egy varázslónő, egy uralkodó vagy éppen egy démon képében is felbukkanhat a Trónok harca színésznője a Vaják következő évadában.

Hirdetés

Az már egészen biztos, hogy a Trónok harca Tormundja, Kristofer Hivju csatlakozott a Vaják második évadához, amelyben egy Szépség és a Szörnyetegre hajazó történet központi alakja lesz, ám jól sejthetitek, hogy az énekelgetés elmarad ebben a verzióban (hacsak Kökörcsin nem fakad dalra). Miután azt is megtudtuk, hogy melyik színész fogja életre kelteni Vesemirt, már azt hittük volna, lecsengenek a nagyobb színészbejelentések, de érkezett még csámcsogni való. A szintén Trónok harcás Natalie Dormer került most a pletykák közepébe, akiről jó okunk van feltételezni, hogy szintén felbukkanhat a Vaják folytatásában.

Hirdetés

Az egyesült királyságbeli Surrey környékén kapták lencsevégre a lóháton ülő színésznőt (arrafelé forog most a második évad), és mindezt a sorozat casting-asszisztense tette eredetileg közzé azzal a szöveggel, hogy "Amikor eszedbe jut, hogy a Vajáknál minden nap szombat! Csak vidd magaddal [törölve] és Natalie Dormert, és az egész napod móka, kacagás, táncolás és lovaglás!".

Ha ez nem elegendő bizonyíték, akkor nem tudjuk, mi lenne az. Persze hivatalos bejelentés még nem történt, így simán előfordulhat, hogy Dormer (aki nem jelmezben látható a fotón) csupán látogatóban járt a környéken, de nagyon örülnénk annak, ha ő is bekerülne a második évadba. És hogy kit alakíthatna a Vajákban? Ha a könyvek karakterei közül kell választanunk, akkor épp úgy el tudjuk képzelni a varázslónő, Philippa Eilhart szerepében, mint Lyria és Rivia uralkodójának, Meve királynőnek a koronája alatt.

Az sem kizárt, hogy Hivjuhoz hasonlóan ő is csupán egy epizódszerepet kap, amely esetben a Vanessa-Marieként emlegetett karakter bőrébe bújhatna, akit kifejezetten a sorozat kedvéért hoztak létre. Ha játszottatok a The Witcher 3: Hearts of Stone kiegészítőjével és ismerősen cseng Gaunter O'Dimm neve, akkor valami hasonló figuraként képzeljétek el Vanessa-Marie-t is. A hivatalos leírás szerint ő egy olyan démon, aki járja a világot és közben alkukat köt az emberek legmélyebb és legsötétebb vágyainak tárgyáról.

Bármi is legyen a valóság, mi nagyon örülnénk annak, ha láthatnánk valamilyen formában Natalie Dormert a sorozatban. Sajnos folytatás még jócskán várat magára, az előzetes jóslatok alapján valamikor 2021 elején kerülhet fel a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.