Hirdetés

Neil Patrick Harris is csatlakozott a Doctor Who következő évadához

|

Méghozzá gonosz karakterként.

Hirdetés

Miután május elején megerősítésre került a hír, hogy a Szexoktatás sztárja, Ncuti Gatwa lesz a 14. Doktor a BBC kultikus sci-fi sorozatában, azt hittük, véget értek a meglepetés bejelentések. Ehhez képest nem sokkal később kiderült, hogy a sorozat korábbi népszerű párosa is visszatér, most pedig a csatorna azt is bejelentette, hogy az Emmy-díjas Neil Patrick Harris is aláírt a Doctor Who 14. évadára.

Hirdetés

Az Így jártam anyátokkal legendás Barney Stinsonja ráadásul az új etap gonoszának szerepében tűnik majd fel. Russell T. Davies - a széria régi-új showrunnere - úgy jellemezte a karaktert, mint a "legnagyobb ellenséget, akivel a Doktor valaha is szembenézett". Hogy pontosan ki ez a bizonyos fenyegetés, az egyelőre még titok, a csatorna azonban nyilvánosságra hozta Harris karakteréről az első képet is:

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a hatalmas Neil Patrick Harris előtt nyithatom meg stúdiónk ajtaját... de kit, miért, és mit játszik? Ezekre a válaszokra még várni kell. De ígérem, hogy amit most forgatunk, az elképesztő lesz. Vigyázz, Doktor!

- mondta el Davies egy nyilatkozatban. Hogy pontosan mikor érkezik az új évad még nem tudni, de valamikor 2023 során számíthatunk rá. Ti örültök Barney Neil Patrick Harris csatlakozásának a szériához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.