Hirdetés

Brutális összeget fizetett a Netflix, hogy a Jóbarátok nála maradjon

|

Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a streaming óriásnak, hogy a közkedvelt sitcom ne kerüljön át máshova.

Hirdetés

Azt már a Jóbarátok több színésze is hangoztatta, hogy nem szeretnék, ha újra összeállna a csapat ennyi idő után és mi is amellett érveltünk egy korábbi véleménycikkünkben, hogy nem kellene bolygatni ezt a klasszikust. Így nem marad más hátra, mint a meglévő évadok ismétlése, viszont ezek még mindig annyira népszerűek világszerte, hogy érdemes értük küzdeni. 

Hirdetés

Sok rajongóból váltott ki aggodalmat, amit a Netflix adatbázisában látott a Jóbarátoknál, ugyanis az alapján 2019 januárjában lekerül a streaming szolgáltató műsoráról a népszerű sitcom. A Netflix gyorsan igyekezett nyugtatni az előfizetőit és kijelentette, hogy jövőre is náluk lesz látható a humoros hatos, ám mi egészen idáig mit sem sejtettünk arról, hogy ez mennyibe fájt a vállalatnak (és őszintén megvallva nem is a mi problémánk).

A The New York Times jelentése szerint korábban évi 30 millió dollár volt a megállapodás a Jóbarátok "bérlése" kapcsán, azonban a Warner anyacége, az AT&T most durván kihasználta a kedvező alkupozícióját és több mint a háromszoros árat sikerült kiharcolnia, így 2019-ben már 100 millió dollárt fog kicsengetni neki a Netflix Rachelért, Monicáért, Phoebe-ért, Joey-ért Chandleért és Rossért. Üröm az örömben, hogy ez mindössze a 2019-es évre vonatkozik, 2020-ban már a WarnerMedia saját streaming platformján lesz látható a sorozat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.