Hirdetés

Az Igazság Ligája Cyborgja is csatlakozik a True Detective 3. évadához

|

A jövőre érkező HBO sorozathoz új színész csatlakozott, akit nemrég még Az Igazság Ligájában láthattunk.

Hirdetés

A True Detective (magyar címén A törvény nevében) zseniálisan sikerült évada után a folytatás - ami antológiasorozathoz híven más szereplőkkel mesélt el egy másik történetet - már a kritikusok szerint nem ütötte meg az első évad színvonalát, de így is okozott kellemes pillanatokat, viszont a nézettségi számokban nem teljesített olyan jól. Ennek ellenére zöld utat kapott az új évad, amiben Mahershala Ali mellett feltűnik még Rhys Wakefield, Michael Greyeyes és Jon Tenney is.

Hirdetés

Még Az Igazság Ligájában láthattuk a félig ember, félig robot szuperhős, Cyborg szerepében Ray Fishert, aki szerepe szerint Mahershala Ali fiát fogja eljátszani. A True Detective harmadik évada az Ozark-hegységben fog játszódni, ahol három különböző idősíkon mesélnek el nekünk egy hátborzongató, rejtélyes történetet.

Ti várjátok már a 2019-ben debütáló harmadik évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.