Hirdetés

Egy új színész csatlakozott a Lokihoz, és az is kiderült, mikor érkezhet a sorozat

|

Ha tarthatóak a tervezett dátumok, akkor nem kell majd túl sokat várnunk a Marvel sorozatos premierjei között.

Hirdetés

A Marvel most egy Oscar-jelölt színésszel erősíti a Loki stábját, amit eddig sem érhetett panasz, lévén Tom Hiddleston tölti be a címszerepet, amiben számtalanszor bizonyított már a stúdió filmjeiben. Egyedül azonban unatkozna a csínytevés istene, de szerencsére Richard E. Grant már biztosan ott lesz, hogy szórakoztassa. Grant csatlakozása mellett arra is fény derült, hogy már 2021 elején megérkezik a sorozat a Disney+-ra.

Hirdetés

Arról még nem számolnak be az értesülések, hogy egész pontosan milyen szerepben láthatjuk majd Richard E. Grantet, de leginkább arra voksolnánk, hogy keresztbe próbál majd tenni Lokinak. Nem túl rég a Star Wars: Skywalker korában láthattuk őt Pryde tábornok szerepében, de megfordult már Marvel-filmben is (noha nem az MFU-ban), amikor a Rozsomák klónját megalkotó Dr. Rice szerepében bukkant fel a Loganben. A jelenleg is forgó Loki-sorozatban szintén ott lesz még Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw és Sophia Di Martino is.

Szép sorjában összeáll a Marvel többi sorozata is, amit nem csupán a rajongók, hanem a Disney is nagyon vár, hiszen a Star Wars mellett ezek a tartalmak fogják behozni a legtöbb előfizetőt a streaming platformjukra. A Sólyom és a Tél Katonája augusztusban érkezik a Disney+-ra, noha történt egy kis fennakadás a projekt életében, ugyanis a koronavírus miatt fel kellett hagyniuk a prágai forgatással. A WandaVízió szintén idén fog bemutatkozni, méghozzá decemberben, amit a jelek szerint szorosan követni fog a Loki valamikor 2021 elején. Ezt az első hullámot követően olyan Marvel produkciókat ígértek még be nekünk a szolgáltatásra, mint például a Sólyomszem, She-Hulk, Moon Knight és Ms. Marvel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.