Hirdetés

Három magyar újdonság is érkezik áprilisban az RTL Klubra

|

Habár a magyar sorozatok rajongói számára sem telt unalmasan eddig 2020, az RTL Klub gondoskodik arról, hogy a négy fal közé szorulva se maradjunk izgalmas vagy éppen könnyfakasztóan vicces hazai újdonságok nélkül.

Hirdetés

Miközben nagy sikerrel fut a Drága örökösök harmadik évada, és a szombat esték megkerülhetetlen pontjává vált több mint egymillió ember számára A mi kis falunk, hamarosan két vadonatúj sorozat és egy visszatérő széria szereplőiért is izgulhatunk majd ebben a néhol télies tavaszi időben.

Hirdetés

A sort április 4-én az RTL Klub saját fejlesztésű orvosi thrillere, a Mellékhatás nyitja. A sorozat központi témája finoman szólva sem nevezhető mindennaposnak és jócskán elüt mindattól, amit eddig a magyar produkciótól láthattunk. A Mellékhatás ugyanis a gyermekvállalás kérdését járja körül több szemszögből, több család drámáján keresztül.

"A sorozat azokról is szól, akik minden áron gyereket szeretnének, de biológiai okokból ez lehetetlen. És azokról akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek, valamint akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének minden áron. Vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. Nem utolsó sorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni, és amely Magyarországon és a világ legtöbb országában törvénytelen eljárás" - írják a hivatalos szinopszisban.

A Mellékhatás főbb szerepeiben Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra, Tenki Réka, Nagy Zsolt, Sztarenki Dóra, Ötvös András, Haumann Máté, Miller Dávid, Kurta Niké, Herczeg Adrienn és Szalay Bence is látható lesz. A sorozat április 4-től szombatonként 21 órakor kerül adásba az RTL Klubon, ám az RTL Most+ online videós platformon a tévéadás előtt egy héttel elérhető válnak az egyes epizódok.

A sort április 11-én A Tanár vadonatúj szezonja folytatja. A Nagy Ervin főszereplésével készült dramedy immáron a harmadik szezonjával tér vissza a tévéképernyőre. A középiskolás diákokról és tanáraikról, de nem csak nekik szóló sorozat eddig is minden epizódjában valami olyan témát dolgozott fel, amelyek nem csak aktuálisak, hanem minden generáció számára átérezhetőek. Mindenkit ért ugyanis abúzus az iskolában, mindenki érezte magát kirekesztettnek, különcnek, vagy került éppenséggel olyan családi vagy anyagi helyzetbe, amikor segítségre szorult. A sorozat pedig megmutatja, milyen is emberségesnek lenni, és milyen az amikor a fiatalok megérezve a felelősség és tettük súlyát felnőtté válnak. A Tanár nem csak követendő példákkal szolgál, hanem remekül szórakoztat is, mindezt olyan színészekkel teszi mint Nagy Ervin, Trokán Nóra, Anger Zsolt, Elek Ferenc, Ötvös András és a csapathoz újonnan csatlakozó Liptai Claudia, aki matekszakos tanárnőként kavarja majd fel a suli tanárijában az állóvizet. A Tanár április 11-től szombat esténként A mi kis falunk helyén, a Mellékhatás előtt 20 órakor kerül adásba.

A magyar újdonságok sorozatát pedig az április 12-én debütáló saját gyártású Apatigris zárja. A teljesen saját fejlesztésű vígjátéksorozat egy egyedülálló apa mozgalmas életébe enged bepillantást. A Scherer Péter alakította Péter egész életét annak szentelte, hogy felnevelje három lányát, akik már mind elhagyták a családi fészket. Az élet azonban úgy hozza, hogy lányai egyesével visszaköltöznek hozzá, miközben ő maga a kapuzárási pánik küszöbén elszánt párkeresésbe kezd. A sorozat írója Köbli Nórbert és Csurgó Csaba, rendezője Herczeg Attila volt. A főbb szerepekben Scherer Péter mellett Michl Julit, Rudjer Vivient és Schmidt Sárát láthatjuk, de feltűnik még Für Anikó, Gryllus Dorka, Haumann Máté, Kamarás Iván, Simon Kornél, Medveczky Balázs, Eke Angéla, Balla Eszter és Szalay Bence is. Az Apatigris premierje április 12-én 19:00-kor lesz az RTL Klubon, az Álarcos énekes döntője előtt.

Akárcsak a Mellékhatást, az Apatigris epizódjait is elérhetővé teszik az RTL Most+ platformon a tévépremier előtt egy héttel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.