Hirdetés

Bemutatkozik Stormfront, a The Boys következő évadának egyik új karaktere

|

Hivatalos fotó leplezi le a Vought új szuperhősét.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy meglepetése volt az Amazon formabontó sorozata, a The Boys, mely egy teljesen új megvilágításban mutatta be a szuperhősök mindennapjait, ráadásul kifejezetten felnőtt és véres tálalásban. Nem csoda hát, hogy hatalmas siker lett a széria, a streaming szolgáltató pedig gyorsan be is rendelte a folytatást, amelyről már kaptunk korábban egy előzetest, most pedig leleplezésre került az egyik új karakter, Stormfront is.

Hirdetés

A képregényben Stormfront egy, a fehér ember felsőbbrendűségét hirdető férfi, akit úgy kell elképzelni, mint Thor és Shazam keverékét. Ezzel szemben azonban a sorozatban egy merőben más karakter lesz, hiszen a leszerződtetett Aya Cash (A Wall Street farkasa, Híradósok) személyében nem csak a nemét változtatták meg, de a személyiségét is:

Az évad kezdetén még egy egészen más szemléletmóddal mutatkozik be, a sztori folyamán azonban ráébred, hogy ő egy teljesen más ember. A nézők sokszor tudnak majd azonosulni vele és a döntéseivel egyaránt.

A pontos premierről továbbra sincs infó, annyi azonban biztos, hogy a folytatásban visszatér minden fontosabb főszereplő, azaz Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty, Laz Alonso, Antony Starr és a többiek egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.