Hirdetés

Több Alien-sorozat is készülhet a Hulura

|

A tökéletes gyilkos, a Xenomorph visszatérhet és bizakodásra ad okot a formaváltás is.

Hirdetés

Ridley Scott továbbra sem adja ki a kezei közül az Alien-jogokat - bár mi azért megnéztük volna a Neill Blomkamp-féle filmet, ugyanis a legújabb pletykák alapján szériaként folytathatja a franchise-t. 

Hirdetés

HN Entertainment meg nem erősített információi szerint Scott a saját cége (Scott Free Productions) segítségével több sorozatot is készít az idegen univerzumából. Annak ellenére, hogy a brit rendező utolsó két Alien-filmje (Prometheus és Covenant) eléggé megosztotta a nézőket és kritikusokat egyaránt, ő nem hagyja nyugodni ezt a szériát, tovább akarja fejni a tehenet. Viszont érdekesebbnek ígérkezik az az ötlet, hogy inkább sorozatot készítenek, mintsem még egy kétórás filmet, hiszen ez több lehetőséget foglal(hat) magába.

A Hulura érkező sorozatok történeteiről egyelőre még nem tudunk semmit, csak pár spekuláció látott velük kapcsolatban napvilágot. Mi nagyon bízunk benne, hogy ezzel a formaváltással erőteljesebb karaktereket fognak írni és egyben eljátszani, illetve hogy végre visszahozzák az eredeti, hamisíthatatlan Alien-hangulatot.

Ti fogtok tenni a sorozatokkal egy próbát, ha valóban elkészülnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.