Hirdetés

Ők lesznek a Trónok harca-előzménysorozat szereplői és rendezője

|

Kiderült, hogy ki fogja rendezni a Trónok harca spin-off első epizódját és azt is megtudtuk, hogy milyen színészek alkotják majd a stábot.

Hirdetés

Mi egyelőre még a Trónok harca utolsó évadára várunk, amiből kaptunk egy apró ízelítőt a Golden Globe során, de az HBO fél szemmel már az előzménysorozatra fordítja figyelmét. A spinoff munkálatai meglepő módon olyannyira előrehaladottak, hogy a prémium csatorna bejelentette az első rész színészgárdáját és azt is felfedték, hogy ki fogja dirigálni a pilot epizódot.

Hirdetés

A rendezői széket az az S.J. Clarkson kapta meg, aki dolgozott a The Defendersen és a Jessica Jones sorozatokon is, jelenleg pedig a következő Star Trek film is rá vár. Korábban kiderült, hogy az előzmény két főbb szerepét Naomi Watts és Josh Whitehouse töltik be, hozzájuk a következő színészek és színésznők csatlakoznak: Naomi Ackie (Star Wars 9.), Denise Gough (Angyalok Amerikában, Guerrilla), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, Ragadozó városok), Sheila Atim (Kurtizánok kora), Ivanno Jeremiah (Black Mirror, Humans), Georgie Henley (Narnia krónikái), Alex Sharp (To the Bone) és Toby Regbo (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei).

Az első Trónok harca spin-off nagyon komolyan veszi az előzmény szót ugyanis évezredekkel az eredeti sorozat előtt játszdóik. Jane Goldman (Ha/Ver, Kingsman) és George R.R. Martin bemutatja nekünk a világ romlását, melynek következtében a hősök aranykorát felemészti a sötétség. Végre megismerhetjük Westeros történelmének azon részét, amelyről csak ködös foszlányok és legendák maradtak fenn a Trónok harca idejére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.