Hirdetés

A Targaryen-ház kaphatja a főszerepet a következő Trónok harca sorozatban

|

Westeros történelmének egyik legmeghatározóbb időszakába nyerhetnénk betekintést.

Hirdetés

Az HBO-nál az utóbbi időben elég rendesen rákapcsoltak a saját gyártású sorozatokra, minden bizonnyal jórészt a Trónok harca után keletkezett űr betöltése érdekében, ugyanakkor magát Westerost sem kívánják elengedni, elvégre az ősszel érkező Watchmen és Az úr sötét anyagai mellett a csatorna egy ideje már dolgozik a Trónok harca eseményei előtt játszódó előzménysorozaton, ami könnyen lehet, hogy hamarosan egy újabb A tűz és jég dala világában játszódó spinoffot kap maga mellé. 

Hirdetés

Legalábbis minden esély megvan erre, ugyanis a Deadline arról értesült, hogy az HBO-nál igen közel vannak ahhoz, hogy berendeljék egy a Targaryen-dinasztiáról szóló sorozat pilot epizódját, amelyet a Colony írója és gyártásvezető producere, Ryan Condal jegyez George R.R. Martin közreműködésével. Meg nem erősített források szerint a széria Bryan Cogman korábban végül kukázott alapötletét gondolná újra, amelynek története a szerző nemrég megjelent Tűz és vér című történelemkönyvét veszi alapul.

Ha pedig az Entertainment Weekly információi helyesnek bizonyulnak, akkor megeshet, hogy az HBO teljes egészében feldolgozza Martin művét - ami a Trónok harca kezdete előtt nagyjából 300 évvel, a nagy Targaryen hódításoktól, azaz Hódító Aegontól kezdve egészen a Sárkányok táncáig elnevezett véres polgárháborúig meséli el a Targaryen-ház történetét. Hogy stílusosak legyünk, tűzből és vérből biztosan nem lenne hiány egy ilyen sorozatban, a kérdés már csak az, hogy szeretnétek-e látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.