Hirdetés

A Daredevil showrunnere felel majd a Carnival Row 2. évadáért

|

Ennél precízebb és profibb vezetőt nem is kívánhatnánk az Amazon fantasy sorozatának.

Hirdetés

Augusztus végétől érhető el az Amazon Prime Video streaming csatornáján a legújabb fantasy sorozat, a Carnival Row, amit annak ellenére, hogy nagyon vártunk, kissé csalódást okozott. Maga az elképzelt világ, az atmoszféra, mind-mind zseniálisra sikerült, viszont egy épkézláb sztorit vagy rendes karaktereket, konfliktusokat már nem tudtak írni neki. Végig hiányérzet van a nézőben, ami vegyes szájízt hagy maga után. Viszont a minap érkezett a hír, hogy új showrunnert kapott a sorozat, akinek neve és személye erősen bizakodásra adhat okot.

Hirdetés

Az első évad showrunnerje, azaz kvázi a kreatív vezetője Marc Guggenheim (A holnap legendái, A zöld íjász) volt, viszont ő a szezon befejeztével kiszállt a produkcióból, hogy a DC új üdvöskéjét, a Végtelen Világok Krízisét hozza tető alá. Helyére jött be Erik Olesan, aki eddig olyan sorozatokért felelős, mint A királyság, Az ember a Fellegvárban vagy éppen a leghíresebb mind közül, a netflixes Daredevil. Vele a fedélzeten talán érdemes lesz visszatérni a Carnival Rowhoz, hiszen Oleson eléggé precíz a munkáját illetően.

Ti hogy látjátok; a javára fog válni ez a váltás a sorozatnak vagy nem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.