Hirdetés

Kiderült, mikor játszódik a John Wick-féle The Continental sorozat

|

Elárultak egy-két új részletet a készítők, melyek csak még inkább fokozzák az érdeklődésünket.

Hirdetés

Már egy ideje nem hallottunk semmit a John Wick-filmek univerzumában játszódó Continental Hotel köré épülő önálló sorozatról, amit már a kezdetektől fogva több kérdés is övezett. Egyrészt azt már a John Wick 3: Parabellum premierje óta tudjuk, hogy készül a negyedik epizód, amiben lehetséges, hogy a Rémkirály végre tényleg megkapja a várva várt bosszúját, és sokunk meglepetésére Keanu Reeves is aláírt a projekthez. Viszont ez máris megkérdőjelezte azt a tényt, hogy mikor is fog érkezni a The Continentalra keresztelt sorozat, illetve (ami talán a legégetőbb kérdés) hogy mikor is fog játszódni maga a széria. A készítők pedig nem húzták tovább a mézesmadzagot, a minap elárultak néhány fontosabb információt a The Wrapnek adott interjújukban.

Hirdetés

Egyfelől a sorozat a John Wick-filmek előtt fog játszódni, és ha hihetünk az elhangzottaknak, akkor jóval előbb fogjuk felvenni a fonalat, mint a legelső film. Ez akár fel is borzolhatja sokak szemöldökét, de a koncepció rettentő sok potenciált tartogathat magában, amiket reméljük, mind ki is fognak aknázni az epizódok során. Másfelől - a rajongók által óbégatott kérdésre a válasz -, igen, nagy rá az esély, hogy az egyelőre produceri munkákat vállaló Keanu Reeves is visszatér majd egy-egy cameo erejéig, de a készítők külön kikötötték, hogy elsősorban nem Wick köré akarják felhúzni az egész sorozatot. Ez pedig igencsak tisztelendő.

Megosztották azt is, hogy jelenleg kik dolgoznak a sorozaton, amit látva felettébb bizakodva tekinthetünk a The Continentalra. A showrunneri feladatokat és a legtöbb epizód forgatókönyvét Chris Collins fogja jegyezni, aki már jó párszor bizonyította, hogy tud ő, ha akar (Drót, Kemény motorosok, Az ember a Fellegvárban). A produceri munkálatokat pedig Reevesen kívül olyan emberek fogják elvégezni, mint Basil Iwanyk (Sicario - A bérgyilkos, Tolvajok városa), Chad Stahelski (John Wick-filmek), Derek Kolstad (szintén a John Wick-filmek, csak íróként, valamint a Sólyom és a Tél Katonája) és nem utolsó sorban David Leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw).

A sorozat premierjére pedig még várnunk kell, egészen a John Wick 4 debütálásig, ami ha minden jól megy, 2021-ben fog érkezni. Mi bizakodunk, titeket meggyőzött ez a felállás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.