Hirdetés

Újabb Zöld Lámpás kilétére derült fény az HBO Max-ra készülő sorozathoz

|

Tovább bővült a színészgárda.

Hirdetés

Egyre-másra érkeznek a hírek az HBO Max-ra két éve bejelentett, és tavaly zöld utat kapó Zöld Lámpás-sorozatáról, hiszen a hónap elején már kiderült az egyik Lámpás, Guy Gurdner megformálója, most pedig egy újabb karakterhez találták meg a megfelelő színészt.

Hirdetés

A Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Treadstone-sorozat főszereplője, Jeremy Irvine kapta meg a Föld első Zöld Lámpásának, Alan Scott-nak a szerepét, aki a New 52-es képregényekhez hasonlóan várhatóan itt is homoszexuális lesz. Rajtuk kívül még olyan gyűrűviselőkre érdemes számítani, mint például Jessica Cruz és Simon Baz, míg a főgonoszok táborát a közönségkedvenc Sinestro és Kilogow is erősíteni fogja.

A történetről viszont továbbra sem tudni semmit, de az alkotók ígérete szerint egy meglehetősen ambiciózus sztorira számíthatunk, ami több évtizedet és galaxist ölel majd fel. A széria executive producere Greg Berlanti (Arrowverzum) lesz, aki a forgatókönyvírásban is részt vesz Marc Guggenheim és Seth Grahame-Smith mellett, a premier pedig előreláthatólag 2022 második felében lesz leghamarabb az HBO Max-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.