Hirdetés

Véletlen egybeesés volt a Marvellel a The Boys 3. évadának meglepetés cameoja

|

A bizonyos illető rövid időn belül két nagy franchise-ban tűnt fel.

Hirdetés

Vigyázat! Apró spoilerek következhetnek a Doctor Strange az őrület multiverzumábanra és a The Boys 3. évadának nyitányára vonatkozóan.

Valósággal berobbant a múlt héten az Amazon nagy sikerű szuperhősös sorozatának, a The Boys-nak a harmadik évada, hiszen a mindjárt három részes premier során minden, és még annál is több dolog történt, ami miatt annyira népszerű a sorozatot. Ráadásul egy igazi A-listás sztár is tiszteletét tette egy rövid jelenet erejéig, amely váratlan meglepetésként szolgált mindenki számára.

Hirdetés

A harmadik évad egyik(?) legmeglepőbb poénja mindjárt az évad elején érkezett, amikor is Charlize Theron feltűnik egy cameo szerepben, mint a Stormfrontot alakító színésznő a legújabb Vought-produkcióban, a The Boys világának Az Igazság Ligája paródiájának felfogható Dawn of the Sevenben. Ráadásul nem ez az első eset, hogy Theron felbukkan egy képregény-alkotásban, hiszen épp a közlemúltban tűnt fel a Doctor Strange az őrület multiverzumában stáblistás jelenetében is, mint a varázslónő Clea.

Ez azonban teljesen a véletlen műve volt, hogy ilyen rövid idő alatt két ekkora szuperhősös produkcióban tűnjön fel. A showrunner Eric Kripke ugyanis elmondta a Collidernek, hogy Theron feltűnése véletlen egybeesés volt, és a Doctor Strange folytatásában való szerepe őt is teljesen meglepetésként érte:

A gyerekeimmel együtt néztem, és amikor megtörtént a jelenet, felkiáltottam, hogy: "Igen! Igen!' Szóval ez egy nagyszerű pillanat volt.

Kripke szerint Theront még Seth Rogen - ő a The Boys egyik ügyvezető producere - hívta fel (akivel a Long Shot című film óta ápol jó kapcsolatot), hogy nincs-e kedve egy rövid időre beugrani a sorozatba, aki készségesen bele is ment az ötletbe, sőt, teljesen lelkes volt az egész iránt:

Aznap ott voltam én is, amikor vele dolgoztunk, és nyilvánvalóan hihetetlenül nagyszerű színésznő, ugyanakkor az is kiderült, hogy mennyire vicces egy személy. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy a tökéletes pillanatban süssön el egy jó poént vagy komikus helyzetet, miközben pedig hihetelten komolysággal tudta előadni azt az egyetlen, egészen nevetséges mondatot, amit a szájába adtunk. Mestermunka. Nagyon-nagyon hálás vagyok neki, amiért ez összejöhetett, mert így egy igazi durranással indíthattuk be a szezont.

Kíváncsian várjuk, tartogat-e még hasonló meglepetéseket az évad.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.