Hirdetés

Még Zack Snyder is kíváncsi a The Boys metafilmjének rendezői változatára

|

Újabb paródiatrailer érkezett a The Boys világából, amire váratlanul a vicc egyik alanya is reagált.

Hirdetés

Hosszú várakozás után hamarosan végre elrajtol a The Boys harmadik évada, amit valószínűleg nem csak mi várunk tűkön ülve. A premierdátum már fix, azonban a marketinggépezet továbbra is dübörög, ezúttal pedig a The Boys világának Az Igazság Ligája paródiája, a Dawn of the Seven kapott egy vicces trailert, mely reflektál a Zack Snyder-féle DC-film körüli hercehurcára.

Hirdetés

Mint ismeretes, a 2017-es, a Joss Whedon-féle Az Igazság Ligája csúfos kudarc lett, amit követően rajongók milliói követelték a stúdiótól, hogy a Zack Snyder-féle változat is kerüljön a mozikba. Ha moziba végül nem is, de az HBO Maxon tavaly debütált Snyder víziója, ami valóban más lett, mint amit 2017-ben kaptunk.

Míg a valóságunkban a rajongók a "Snyder Cutot" követelték, addig a The Boys világában a "Bourke Cutra" kíváncsiak a nézők, melyhez a megszokott minőségű, kifigurázó trailer is készült (külön vicces, hogy csak öten vannak a videóban, miközben a Heteket promózzák). Azonban az egész vírusmarketing csak azután kapott igazán nagy dobverést, miután maga Zack Snyder is jóváhagyta annak elkészültét Twitteren. Bumm, a metauniverzum most törte át a határokat. Eric Kripke, a The Boys showrunnere nem is tudta magát türtőztetni, mint azt az alábbi tweetje is jól mutatja.

Ti várjátok már a harmadik évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.