Hirdetés

A Doctor Strange 2 trailere is kapott egy kreatív ráncfelvarrást

|

A Jekester művésznévre hallgató youtuber legós környezetbe ültette át az első előzetest.

Hirdetés

Leginkább a Marvel és a DC rajongókat szokták annyira megihletni a soron következő projekt trailerei, hogy rendre akadnak olyanok, akik valamilyen más köntösben prezentálják újra a már megszokott képsorokat. Tavaly nyáron a Pókember: Nincs hazaút előzetesének képkockáit reprodukálták a '90-es évek Pókember rajzfilmsorozatának segítségével, majd a The Batman második nagyelőzetese is egy hasonló elgondolást kapott.

Hirdetés

A legújabb film a sorban a májusban érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában, aminek első trailerét ezúttal egy Jekester nevű youtuber gondolta újra. Nem is akárhogyan: a kétperces videót teljes egészében átültette a LEGO világába, minden egyes képkockát hűen megfeleltetve az eredetinek. Ha nem hiszitek el, nézzétek meg a saját szemetekkel az alábbi videóban!

Az ilyen kreatív megoldások után azért rendre gondolkodóba esik az ember, hogy miért is költenek dollármilliókat mindenféle effektusokra a stúdiók, ha önköltségen youtuberek is már a fentihez hasonló kisebb csodákat tudnak végrehajtani.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.