Hirdetés

A multiverzum elszabadul a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában első előzetesében

|

Horrorisztikus kalandnak ígérkezik.

Hirdetés

Akik türelmesek voltak, és végig ülték a Pókember: Nincs hazaút teljes stáblistáját, azok már láthatták Doctor Strange következő kalandjának kedvcsinálóját. A pórul járt rajongókkal azonban nem szeretett volna kiszúrni a Marvel, ezért nemrég az interneten is közzétette az Őrület Multiverzumában első, felettébb sötét kalandot ígérő előzetesét.

Hirdetés

A történetről továbbra sem tudunk sok mindent, de fontos szerepben feltűnik még Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány, Benedict Wong mint Wong, Chiwetel Ejiofor mint Mordo, Rachel McAdam mint Dr. Christine Palmer, és Xochitl Gomez, aki az újonc America Chavez karaktert formálja meg, valamint pletykák szerint Tom Hiddleston Lokija is beköszön majd a film során. 

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában 2022. május 6-ra (idehaza 5-re) van beütemezve. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.