Hirdetés

A fegyvertelen katona - ütős a szinkronos trailer

|

Igaz történeten alapul, Mel Gibson rendezte és remek színészek játékát élvezhetjük benne. Mi kell még a boldogságunkhoz? Például egy remek szinkron, ebbe kóstolhattok bele A fegyvertelen katona vadonatúj, magyar előzetesével.

Hirdetés

Mel Gibson a rá jellemző naturalista stílusban rendezett filmet az egyik legvéresebb világháborús csatáról és főszereplőnek egy olyan katonát tett meg, aki elvből nem nyúl fegyverhez, mégis a legértékesebb szövetségessé válik. 

Hirdetés

Az Oscar-esélyes A fegyvertelen katona a sokszor szívbemarkoló látvány mellett olyan színészek nagyszerű játékával sokkol minket, mint Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington és Vince Vaughn, ráadásul ahogy azt korábban megírtuk, brutális szinkronra lehet számítani többek között Rátóti Zoltánnal, Szabó Sipos Barnabással és Széles Tamással. Ebből kaptunk most egy hosszabb ízelítőt, amit odafent tudtok megnézni és nagyon ajánljuk!

A fegyvertelen katona december 29-én kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.