Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - az új trailerben egy kutya macskává akar válni

|

A legújabb videóban Gigi, a törpespicc gyakorolja, hogy milyen cicának lenni, ez pedig mókás pillanatokat szül.

Hirdetés

Az első kedvcsináló Maxre, a főszereplő kutyusra fókuszált, utána Chloe, a cica kapta meg a neki kijáró rivaldafényt, majd a korábban még gonosz nyuszi, Hógolyó próbált meg szuperhőssé válni. Ezúttal azonban a banda egyik oszlopos tagjáé, Gigié a lehetőség, hogy megnevettessen minket. 

Hirdetés

Az animációs film legújabb kedvcsinálójában a törpespicc nem kevesebbet szeretne, mint megismerni a macskalét rejtelmeit és doromboló szörnyeteggé avanzsálni, aki pedig a segítségére lesz ebben, az természetesen maga Chloe, aki különleges módszerekkel próbál meg cicát faragni a kiskutyából. Nézzétek meg a humoros pillanatokat tartalmazó ízelítőt, nem egyszerű folyamat ez: 

A kis kedvencek titkos élete 2 hazai premierjére 2019. július 4-én számíthatunk, két hónappal az angol és egy hónappal az amerikai bemutató után. A rendezését ezúttal is Chris Renaud vállalta magára, akinek Jonathan del Val (A Grincs, Lorax) segített be társrendezőként. A páros Brian Lynch (A kis kedvencek titkos élete, Minyonok) forgatókönyve alapján dolgozhatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.