Hirdetés

A Krétakori tábor is a fináléra készül, befutott az ötödik évad előzetese

|

A Jurassic éra 2022-ben tényleg véget ér.

Hirdetés

A Jurassic World: Világuralommal a mozivásznon - egyelőre - véget ért a jura időszak, ám a kisképernyőn a Netflixnek hála még egy kaland hátravan ebből a korszakból. A Krétakori tábor egy igazi pozitív meglepetés volt a debütálásakor, mely sikeresen idézte meg az eredeti film erősségeit. A negyedik évadon már látszódott, hogy kissé megfáradt a kezdeti lendület, ennek megfelelően a készítők gyorsan bejelentették, hogy a soron következő ötödik évaddal le is zárul a történet. A finálé pedig július 21-én kerül a Netflix kínálatába, amihez most a streamingplatform előzetest is kidobott.

Hirdetés

Jó hír, hogy a megszokott szinkronhangok mind visszatérnek az utolsó felvonásra. Ezen felül azonban az alábbi képkockák bizony azt mutatják, hogy nemcsak a dinóktól és más külső fenyegetéstől kell tartania hőseinknek, hanem a csapaton belüli kapcsolatok is kihívások elé néznek. Hogy az ifjoncoknak sikerül-e végre elhagyniuk a szigetet, az bő egy hónap múlva kiderül.

Ti nézni fogjátok a befejező évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.