Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk A világ összes pénze feliratos összeállítását!

|

Nézz bele a Mark Wahlberg, Michelle Williams és Christopher Plummer szereplésével készült izgalmas életrajzi filmbe, amelyet az Alien franchise atyja, Ridley Scott rendezett és három Golden Globe-díjra is jelölték.

Hirdetés

Tekintve, hogy december óta A világ összes pénze botrányaitól híres a világsajtó, így valószínűleg mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy miken ment keresztül a film, mire elérkezett a premier, viszont Ridley Scott új rendezését nem ezek miatt ajánljuk a figyelmetekbe, sokkal inkább a John Pearson "Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty" című könyvén alapuló komoly és elgondolkodtató téma az, amely érdekessé teszi.  

Hirdetés

A történet központi figurája ugyanis a zsugori milliárdos, J. Paul Getty (Christopher Plummer), akinek elrabolják az unokáját (Charlie Plummer), és váltságdíjat követelnek érte, csakhogy a dúsgazdag öreg nem enged a követelésnek. Ekkor fordul a fiú anyja (Michelle Williams) segítségért Getty üzleti tanácsadójához (Mark Wahlberg), aki egykor a CIA-nek dolgozott, hogy meggyőzzék a fösvény olajmágnást. A Freeman Film által a rendelkezésünkre bocsájtott, exkluzív feliratos összeállításban a színészek mesélnek a történetéről és magáról Getty-ről is. 

A világ összes pénze január 25-én kerül a hazai mozikba. 

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat! Nézzétek meg a korábbi feliratos összeállításunkat is az Elit játszmáról

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.