Hirdetés

Adrenalindús előzetessel csalogat a Westworld negyedik évada

|

Talán azoknak is érdemes lesz visszatérnie, akik a harmadik évad végére kiszálltak az HBO sorozatából.

Hirdetés

A jelenleg is futó sorozatok közül kevés annyira megosztó széria van, mint az HBO Westworldje. A zseniális első évad után az alkotók beleestek saját kacifántosságuk csapdájába, hogy aztán a harmadik évadra kártyavárként dőljön össze az addig felépített erődítmény. Hogy mekkora létjogosultsága van a negyedik szezonnak, azt meghagynánk az olvasók számára, azonban az HBO a múltkori után egy sokkal érdekesebb előzetessel jelzi, és kéri a nézőket, hogy még ne mondjanak le a történetről.

Hirdetés

Persze az rögtön szembetűnő, hogy az új előzetesben már szinte alig akad jelenet, mely abban a western közegben játszódna, ahonnan minden elindult. Ehelyett kapunk a valóságból és új témaparkokból is képeket, no meg cselszövést és ármánykodást egy nagy adag akcióval megspékelve. A háttérzene kíséret pedig a legjobb pillanatok felidézését segíti elő a nézők számára.

Ti nézni fogjátok a június 26-án elrajtoló új évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.